Wednesday, June 2, 2010

AGENDA ZIONIS...MEREKA TAKKAN REDHO..AYUH KITA BERSATU!

WE SUPPORT ANTI ZIONIS MOVEMENT!!! ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR, ALLAHU AKBAR!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Lord Cromer - Gubernor Inggeris di Mesir & Sudan telah menulis " bahawasanya tanah jahan yang diberi kemerdekaan itu perlu diserahkan kepada anak negeri yang dapat melangsungkan dasar-dasar dan polisi yang menjaga kepentingan dan keselamatan Barat "
Theodore Hertzel - pencetus idea penubuhan negara Yahudi ( tulis buku Negara Yahudi : 1895 ) "misi kalian bukanlah mengeluarkan mereka dari Islam, walaupun yang terakhir ini merupakan keberhasilan yang paling gemilang. Tapi lebih pada usaha bagaimana menjauhkan mereka dari Islam..jadikanlah mereka sebagai orang Islam yang tidak kenal agamanya sendiri, orang Islam yang gemar berfoya-foya, suka dengan kemaksiatan, hidup semata-mata untuk cari harta dan jabatan..jika umat Islam sudah menjadi seperti ini, maka misi kalian sudah berhasil..laksanakan dan tunaikan misi kalian ini dengan penuh kesedaran - ucapan di Persidangan Yahudi di Basle, Switzerland : 1897.

William Ewart Gladstone ( 1809 - 1898 ) - mantan PM Britain zaman Queen Victoria "selagi mereka ( umat Islam ) berpegang dengan kitab ini, selama itulah mereka bangkit dan kita tidak dapat menundukkan mereka. Oleh itu pisahkan mereka dari Kitab ini". - ( ucapan beliau sambil mengangkat Al-Qur'an dalam Parlimen Britain ketika membincangkan penentangan umat Islam terhadap penjajahan )

MEREKA TAK'KAN REDHO DENGAN KITA UMAT MUSLIMIN DAN MUSLIMAT.AYUH KITA BERSATU DI BAWAH PAYONG ISLAM.MEREKA AMAT GENTAR JIKA ISLAM BERSATU KERANA TIDAK BERSATULAH YANG MELEMAH KAN KITA WALAUPUN UMAT ISLAM RAMAI DI SELURUH DUNIA.

No comments:

Post a Comment